30 oktobris 2012

Zeķītes Nr. 2 :)

Tā zeķu padarīšana mani " ievilka " :) Jo sevišķi tagad, kad aukstums nāk virsū un kājām tač' jābūt siltumā . . . :) Šoreiz tapa jau interesantākas zeķītes, jo tehnika jau apgūta, var sākt veidot :) Ir vēl dažas nepilnības, bet . . . man patīk rezultāts . . .

26 oktobris 2012

Cepure Hello Kitty stilā

Manam '' bantīšbumam '' sekoja '' Hello Kitty '' bums :))) Nu simpātiska tā kaķenīte :) Un arī uz cepures tā izskatās dikti glīti . . .
. . . tikai atvainojos par savām fotogrāfa spējām. Nekādīgi nevaru smuki nobildēt :(
Cepurīti adīju meitiņai, bet sanāca par maziņa :) Tāpēc, ja kādai mazai princesītei pavasarim vajadzīga cepurīte, šo var iegādāties.

16 oktobris 2012

Zeķes

        Nu jau kādu laiku, manu paveicamo darbiņu saraksta augšgalā bija: '' Iemācīties adīt zeķi!!!! ''. Kauns, bet līdz šim es to tik tiešām nemāceju, bet vienmēr ļooooti gribējās iemācīties. Tikai, šis darbiņš ik reizi tika pabīdīts maliņā, jo dikti sarežģita man tā zeķes adīšana likās . . .
Tā nu es sapirku grāmatas par un ap zeķes adīšanu :) Visu sagatavoju . . .  un . . . Divas dienas lidināju adatas pa istabu, jo nekādīgi nespēju salikt kopā uz papīra uzlikto, ar zeķes adīšanu :) Bet, biju stingri nolēmusi tomēr iemācīties, tāpēc, ņēmu talkā veco un dikti mīļo draugu - internetu. Paldies, radošajiem un gudrajiem cilvēkiem, kas visu šo, man tik sarežģīto procesu, atviegloja un visu aprakstīja vienkārši un pat blondīnēm saprotami :)))))
Tātad, esmu patiesi lepna par savu pirmo noadīto zeķu pāri!!!!! Pagaidām, gan vienkāršas zeķītes, jo mans galvenais mērķis bija saprast un izprast procesu un tad jau AIDĀ . . .   :)))
Šeit ir tā adrese, kas palīdzēja man tikt galā ar šo procesu :) Paldies Jums!!!!! Tagad arī es māku adīt zeķes, un, izrādās, ka tas nav nemaz tik sarežģīti kā izskatījās :)

12 oktobris 2012

Cimdiņi - Hello Kitty stilā :)

''Rokoties'' interneta plašumos jaunu ideju iedvesmai, manu uzmanību piesaistīja mīlīgi dūrainīši Hello Kitty stilā. Ilgi nedomājot, ķēros pie diegiem un adatām . . . Un, tagad arī manai meitiņai ir mīlīgi dūrainīši, jeb kā Justīne saka: ''Mjau, kaķīši''  :)
Uz rokas viņi izskatās daudz labāk nekā bildēs. Mums ar Justīni patīk!!!! :)))

10 oktobris 2012

Svītraini dūrainīši

Nu jau aukstums nāk virsū lieliem soļiem, bet meitiņai āra pastaigas joprojām aktuālas, tāpēc nākas adīt cimdiņus lielos ātrumos :) Šoreiz cimdiņus pieskaņoju rudens sākumā adītajai cepurei, tikai nedaudz pamainot krāsu izkārtojumu.

05 oktobris 2012

tamborēti augļi un dārzeņi . . .

Rudentiņš bagāts vīrs . . .
 . . . arī man palūdza papildināt rudentiņa krājumus ar augļiem vai dārzeņiem :) Vajadzēja 3 gab. Un 3 arī sanāca :)